Oficjalne forum gorzowskiego speedwaya Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Demonic Speedway
Autor Wiadomość
lomboNET 


Wiek: 35
Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 361
Skąd: Dominowo
Wysłany: 2009-06-04, 23:20   

Może wyjdę na debila (na pewno) ale może ktoś wytłumaczyć mi klawiszologię w tej grze :?:

Jak dotąd mam starty jak Hlib i przyjeżdżam na metę okrążenie za wszystkimi :mrgreen:
 
 
     
MateoKSSG 


Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 12 Lis 2008
Posty: 327
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2009-06-05, 05:47   

Mówisz o Demonicu? bo wydaje mi sie jakbys mowił o SL.. wiec?
_________________
KSSG1947 !
 
 
     
lomboNET 


Wiek: 35
Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 361
Skąd: Dominowo
Wysłany: 2009-06-05, 09:52   

No właśnie o Demonicu...
 
 
     
Scrk 

Team: Stal Gorzów
Wiek: 36
Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 5
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2009-06-06, 08:55   

Z tego co się orientuje to używa się jedynie strzałek i enteru jak sprzęgła , jeszcze shift do oglądania się do tyłu. Na starcie trzymamy jednocześnie strzałkę górną i enter , taśma idzie w górę puszczamy enter i ruszamy :) Przy czym jak się nie wstrzelisz to i tak marne szanse na wygranie startu.
Pozdro
 
 
     
spooszan 
blokers


Team: Nygusy'08
Pomógł: 1 raz
Wiek: 37
Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 342
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2009-06-08, 11:11   

Ja zawsze wolałem zostać w tyle na starcie i na dystansie sobie z nimi radzić, bo tak jak pisze Scrk nawet jak udało mi się wygrać start to na wejściu w pierwszy łuk wychodziłem na tym najgorzej :-P
Lomb ja czasami próbowałem zamiast trzymać enter to go wcisnąć jak taśma się podnosiła. Albo można próbować lotnego startu. Często mi to wychodziło :mrgreen:
_________________
Pamiętam radość, pamiętam łzy, lecz to czym żyję to doświadczenia nie sny -> KSSG 1947
 
 
     
dvl 

Dołączył: 19 Kwi 2009
Posty: 3
Skąd: Rawicz
Wysłany: 2009-06-08, 19:37   

A mi nadal sie piepszy liga jak zapisze wyjde z gry, pozniej wejde zagram mecz i w tabele nie moge wejsc:/
 
 
     
Anakondzio 

Dołączył: 03 Sie 2009
Posty: 2
Skąd: Gorzów
Wysłany: 2009-08-04, 13:39   

czemu jak właczam Demonic Speedway to potem mi sie to wylancza
 
 
     
Rogos94 


Team: Chelsea Londyn/Lech Poznań
Wiek: 29
Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 259
Skąd: Gorzów Wlkp
Wysłany: 2009-08-04, 17:36   

Bo pewnie masz windowsa xp. trzeba zainstalować odpowiednią nakładkę.
_________________
Nie ma sensu kłócić się z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Redakcja www.StalGorzow.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za opinie uzytkowników forum www.forum.StalGorzow.pl
Administracja techniczna: Marcin Szarejko - m.szarejko@stalgorzow.pl

Strony internetowe - virtualnetia.com ogłoszenia gorzów | Gorzow.com.pl

Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12